Hirdetés
Archivum

Vállalja az Euroligát a Girona:

:

Hirdetés

A spanyol bajnoki címet szerzõ Spar Citylift Girona elnöke Cayetano Perez a klub honlapján videóüzenetben jelentette be, hogy a következõ évadban vállalják az Euroliga indulást.

Fotó: FEB

Fotó: FEB

Ahogy arról beszámoltunk, a Girona egy stabil, tervezhetõ lábakon álló klub, melynek további létét nem kívánták kockáztatni a tulajdonosok. Cayetano Perez videós üzenetében elmondta, hogy hosszú hetek tárgyalás-sorozata után született meg a döntés az Euroliga indulásról. A helyi lap hírportáljának hosszabban is beszélt a sportvezetõ. Ebben kiemelte: 200000 euróval kellett emelni költségvetést a legrangosabb európai sorozathoz.

Fotó: Spar Citylift Girona

Fotó: Spar Citylift Girona 

A források elõteremtése kapcsán a sportvezetõ megköszönte a regionális támogatást, illetve klubbal régebb óta együttmûködõ vállalkozók segítségét. Cayetano Perez elmondása szerint szinte kivétel nélkül mind ígéretet tettek, hogy növelik a támogatást. Az elnök külön méltatta a szurkolókat. A bérletek ára a következõ évadra 15 euróval fog emelkedni. A Gironának az elmúlt évadban 2200 bérletese volt.

Hirdetés