Hirdetés
Magyarország

Módosul az Aluinvent DVTK programja:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos felületein foglalta össze, hogy a 3×3-as olimpiai selejtezők miatt milyen változások várhatóak a menetrendjében.

Forrás: Aluinvent DVTK Facebook

Tisztelt Szurkolóink,

Szeretnénk tájékoztatni önöket arról, hogy két alapszakasz bajnoki mérkőzésünk időpontja megváltozott.

Az indiai Bangalore-ban rendezendő 3×3 olimpiai selejtezőben két játékosunk, Medgyessy Dóra és Cyesha Goree is képviseli majd Magyarországot. A március 18-22 között rendezendő tornára történő felkészülés a Magyar Kupa döntője után azonnal, március 9-én megkezdődik, emiatt a magyar bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójából, március 14-ről az Aluinvent DVTK – PEAC Pécs mérkőzést korábban, február 26-án szerdán18.30-tól játsszuk majd le.

Emellett február 19-én szerdán 18.30-tól kerül megrendezésre az Aluinvent DVTK- Ceglédi EKK mérkőzés. A módosítás oka az, hogy az eredeti időpontban, február 12-én, szerdán 18.30-as kezdettel egy DIGI-Sport TV által közvetítendő jégkorongmérkőzés is lesz a jégcsarnokban. Így szurkolóink érdekében – akik mindkét meccsre kíváncsiak lennének, illetve a korábbi kosárlabda mérkőzés kezdésre a munkájukból, iskolájukból nem tudnának megérkezni – egy héttel későbbre halasztottuk a találkozót.

Az olimpiai selejtező okán a rájátszás lebonyolítása is változik az eredeti versenykiíráshoz képest, idén is két-két győztes mérkőzés szükséges majd a negyeddöntőben és az elődöntőben is a továbbjutáshoz. Az MKOSZ Versenyirodájának tervei szerint a rájátszás március 25-én, szerdán kezdődik, amely azonban a Sopron Basket esetleges nemzetközi kupa szereplésének függvényében még tovább módosulhat.

Forrás: Aluinvent DVTK Facebook

Fotó: DVTK.eu

 

Hirdetés