Hirdetés
Magyarország

Van, hogy elfogynak a szavak… – az ELTE-BEAC Újbuda gyűjtést szervezett a háború elől menekülőknek:

:

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda / Facebook

Hétfő délelőtt, az ELTE-BEAC Újbuda akadémiájának edzője, Mocsai László átadta a hétvégi, ELTE-BEAC Újbuda – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós mérkőzésen összegyűlt pénzadományokat tartalmazó dobozt az Age of Hope Alapítvány vezetőjének, Tóth Ákosnak. A dobozban nem kevesebb, mint 260 000 Ft-nyi adomány gyűlt össze, mellyel az Ukrajnából az orosz agresszió elül menekülni kényszerülőket támogatják. Ennek elköltését teljes egészében az alapítványra bízta a fővárosi együttes – ők tudják, látják a legjobban, mire van most a legnagyobb szükség a kialakult humanitárius válságban.

Hirdetés

A budapesti klub – és egyben az egész kosárlabda közösség – mérhetetlenül büszke arra az összefogásra, aminek részesei lehettünk a hétvégén, nem lehet szavakban kifejezni a hálát mindenkinek, aki ehhez valamilyen formában hozzájárult.

Köszönet az összes kilátogató nézőnek, szurkolóknak, csapatunk kötelékébe tartozó szülőknek, gyerekeknek, munkatársaknak, és természetesen a BKG-PRIMA Kosárlabda Akadémia szurkolóinak is! Legfőképpen pedig köszönet Ákosnak és csapatának, valamint minden önkéntesnek, civilnek, karitatív szervezetek dolgozóinak, akik ebben a rettentő nehéz helyzetben ott vannak mindenütt, ahol segítségre van szükség.

– olvasható az ELTE-BEAC Újbuda Facebook oldalán megjelent hírközlésben.

Hirdetés