Hirdetés
Magyarország

Vanja Miljkovic hosszabbított a PINKK Pécsi 424 csapatával:

:

Hirdetés

A PINKK Pécsi 424 a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a vezetőedzői feladatokat továbbra is Vanja Miljkovic látja el a csapatnál.

A PINKK közleménye kiemeli, hogy a klubnál a 2020/21 idényben is NB1/A csoportos bajnokságra készülnek. Vanja Miljkovic pedig két évre kötelezte el magát.

Vanja vezetésével az elmúlt szezon során a novemberi edzőváltást követően a csapat eredményei, mutatott játéka folyamatos javuló tendenciát mutatott. Ezt a folyamatot szeretné klubunk folytatni, valamint fiatal keretünk, játékosaink további fejlődését, fejlesztését biztosítani. Ezeknek a céloknak az elérésében a vezetőedzővel folytatott egyeztetések során a két fél ambíciói találkoztak.

– olvasható a klub tájékoztatójában, mely arról is hírt ad, hogy az edzői stáb másodedzővel bővül, ezeket a feladatokat a horvát nemzetiségű, 34 esztendős Frano Radan látja majd el, akivel szintén két idényre vonatkozó megállapodás született. Frano Radan a vezetőedzőhöz hasonlóan hosszabb ideje Pécsett, illetve Kozármislenyben dolgozik az utánpótlás szakágban, kozármislenyi munkáját a továbbiakban is párhuzamosan fogja végezni

Az előző szezon során októberben kezdtünk hozzá a közös munkához, a fejlődés hónapról hónapra tapasztalható volt, sajnos a szezon idő előtti kényszerű befejezése miatt nem tudtuk maximálisan megmutatni a teljesítmény kifutását. Ez az egyik oka, hogy elfogadtam a PINKK ajánlatát, mert befejezetlennek éreztem a munkát. Mivel rám és a stábra hosszabb távon számítanak, lehetőségünk lesz fejleszteni a fiatal csapatot és megmutatni, milyen potenciál rejlik benne. Olyan játékosokból fog állni a csapat, akik nyitottak a munkára, fejlődni szeretnének. A szezon nem lesz egyszerű, rengeteg munka áll előttünk, de nekem ez szintén nagy kihívás, mert mindig az az edző voltam, aki szeret fiatal játékosokkal dolgozni, ebben találkozott a klub és az én ambícióim.

– nyilatkozta Vanja Miljkovic a klub közleményében.

Hirdetés