Hirdetés
Magyarország

Váradi Györgyre emlékeznek Pécsett:

:

Hirdetés

A közelmúltban elhunyt Váradi György nemzetközi játékvezetőről emlékeznek meg a családja és a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség szervezésében 2020. június 26-án 15 órakor Pécsett a Lauber Dezső Sportcsarnoknál. Az esemény nyilvános, a szervezők várják mindazokat, akik szerették és tisztelték Váradi Györgyöt – olvasható Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség felhívásában.

Pályafutása során összesen 2613-szor dobta fel a labdát mérkőzéseken. Játékvezetői működését 2006-ban fejezte be. 10 éven át vezette a hazai ranglistát. Nemzetközi játékvezetői teljesítményéért két alkalommal Pécs Város Önkormányzata is elismerésben részesítette. 1997-ben az akkori Belügyminiszter adta át neki állami kitüntetésként az Aranysípot. Hosszú évekig a Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottságának elnöke volt.

Tekintélyével, segítőkészségével nagymértékben hozzájárult a feltörekvő játékvezetői generáció érvényesüléséhez. Határozott egyéniségével mindig rendet tartott a pályán, a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye miatt tisztelték a játékosok és az edzők is, méltán vívta ki a sportág elismerését. Váradi György 64 évet élt. A Baranya Megyei Kosárlabda Szövetség a kiváló szakembert saját halottjának tekinti.

Hirdetés