Hirdetés
Magyarország

Varga Alíz gondolatai a Japán elleni siker után:

:

Fotó: Girgász Péter / MKOSZ

Hirdetés

Magyarország 81-75-re legyőzte Japánt, és ezzel életben tartotta a magyar női válogatott olimpiai kvalifikációs reményeit. A mérkőzést követően Varga Alíz nyilatkozott.

Gratulálok a győzelemhez! A mai mérkőzésen sokkal nagyobb szerepet kaptál a tegnapi találkozóhoz képest, és most is nagyon jól álltál be a kispadról. Milyen volt belülről megélni a mai mérkőzést és mennyire vagy elégedett a teljesítményeddel?

„Nehéz még így szavakba foglalni, mert nagyon gyors volt a játék. Örülök neki, hogy ilyen jól sikerült beszállnom. Igazából nyertünk, úgyhogy teljesen meg vagyok elégedve a teljesítményemmel. Nagyon örülök ennek az eredménynek!”

Ma igazi csapatjátékot láthattunk tőletek, ezen a meccsen olyan akciókból is sikerült kosarakat szereznetek, ami tegnap nem sikerült. Óriási előrelépés volt a játékotokban a Kanada elleni találkozóhoz képest, mi volt a mai siker kulcsa?

„Szerintem az, hogy tegnap egy kevésbé sikeres meccset játszottunk, utána összegyűltünk és megbeszéltük a dolgokat egymás között. Igazából mindenkinek egy dolog lebegett a szeme előtt, hogy így elesünk az olimpiai részvételtől és ez így mindenkiben tisztázódott. Úgy gondolom, hogy csapatjáték volt, és ez a csapatnak a sikere.”

Hirdetés