Hirdetés
Magyarország

Varga Sára egy évvel hosszabbított Sopronban:

:

Hirdetés

A Sopron Basket a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Varga Sára szerződését újabb egy évvel meghosszabbították.

Látványos fejlődésen ment át az elmúlt időszakban Sportakadémiánk saját nevelésű játékosa, Varga Sára, aki pár hete értékes játékpercekkel debütált az Euroligában is. Török Zoltán örömmel jelentette be, hogy a keményen dolgozó, ifjú kosarassal újabb egy évvel hosszabbítottunk!

– olvasható a soproni klub közleményében, mely kiemeli: Varga Sárával együtt már kilencre nőtt azon játékosaik száma, akik jövőre is biztosan a zöld-sárga mezt képviselik a parketten.

A klubhoz ezer szállal kötődő rutinos kapitány, Fegyverneky Zsófi, a soproni szívvel rendelkező, honi nevelésű Jelena Brooks, a magyar válogatott kulcsembere, Határ Betti, a nemzeti csapat kapuján kopogtató, Czukor Dalma, a két U20-as válogatott, Varga Alíz és Varga Sára, a szintén korosztályos válogatott Pfeiffer Virág, az Európa szerte rendkívül népszerű, francia felmenőkkel rendelkező Gabby Williams, és a vérbeli amerikai karmester, Briann January, egytől-egyig Gáspár Dávid vezetőedző szakértő vezetése alatt írhatják tovább klubunk aranyoldalait – összegez a Sopron Basket közleménye.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés