Hirdetés
Archivum

Városházi fogadáson járt a ZTE NK:

:

Hirdetés

A ZTE NKK a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy Balaicz Zoltán polgármester köszöntötte a Városházán a bronzérmes csapat tagjait. Az alábbiakban a klub összeállítása olvasható.

Fotó: ZTE NKK
 

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Szerdán délután a Városházán köszöntötték a nõi kosárlabda bajnokságban idén bronzérmet szerzõ csapatunkat.

Balaicz Zoltán polgármester megköszönte a játékosok és a klub áldozatos munkáját, amelynek eredményeként újabb dicsõséget szereztünk Zalaegerszeg városának. A városvezetõ ezt követõen, Tóth Lászlónak, a ZTE NKK elnökének a város Kitüntetõ Oklevelét adta át, a klubvezetõnk pedig egy bronzéremmel ajándékozta meg a polgármestert.

Az összejövetelen jelen voltak a bronzérmes csapat játékosai és a szakmai stáb tagjai–kivéve a légiósok-, akiket egy csokor virággal és egy kis ajándékkal köszöntöttek. Jelen volt a csapat búcsúzó sikeredzõje Gáspár Dávid is, akit a napokban neveztek ki a bajnok Sopron Basket vezetõedzõjének.

Tóth László ügyvezetõnk megköszönte a város támogatását, ami sokszor lelki segítségnyújtás is volt a klub nehéz idõszakaiban. A köszöntõk végén pezsgõs koccintással ünnepeltük meg újra a sikeres szezonunkat.

Az ünnepség végén Tóth Lászlótól megtudtuk, hogy a klub a következõ héten mutatja majd be az új edzõjét és a maradó és érkezõ játékosait is.

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Hirdetés