Hirdetés
Archivum

Városi köszöntõn vett részt az Atomerõmû KSC Szekszárd:

:

Hirdetés

Hétfõn délelõtt Ács Rezsõ, Szekszárd Megyei Jogú Város polgármestere, a kupagyõztes és bajnoki ezüstérmes Atomerõmû KSC Szekszárd nõi kosárlabda csapatát köszöntötte a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Az ünnepi köszöntõ alkalmával Ács Rezsõ polgármester a csapategységre vonatkozó erényeket méltatta, illetve kiemelte, hogy az együttes sikereinek komoly közösségteremtõ ereje van a városban. A jövõvel kapcsolatban reményét fejezte ki, hogy hasonló vagy még nagyobb eredményeket élhetnek át együtt. Zeljko Djokic vezetõedzõ hangsúlyozta, hogy nagyon meg kell becsülni az eddigi sikereket és célként fogalmazta meg az Euroliga szereplést.

A TEOL.hu összeállítása alapján Szabó Noémi szakmai és sportigazgató megerõsítette, hogy a keret magyar magja marad. A légiósok közül Sara Krnjic, Teja Oblak és Marcia Costa távozása várható, míg annak érdekében mindent megtesz a klub, hogy Erica McCall, akinek hétvégén már a WNBA-ben az Indiana Fever-nél van jelenése, jövõre is szekszárdi mezben fusson ki a pályára. A kiszemelt magyar játékossal, illetve külföldiekkel hamarosan megkezdõdnek a tárgyalások. A „postseason” munka két hét pihenõ után veszi kezdetét a klubnál.

Videós összefoglaló az eseményrõl

Hirdetés
Hirdetés