Hirdetés
Archivum

Városi rangadót veszített a Duquesne:

:

Hirdetés

Szombaton este városi rangadót rendeztek Pittsburghben, ahol a Duquesne a University of Pittsburgh gárdáját látta vendégül. A nagy presztízscsata alkalmával a Duquesne Kuttor Enikõvel a soraiban 65-58-ra alulmaradt.

Fotó: goduquesne.com

Fotó: goduquesne.com

Fordulatos rangadót követhettünk. Az elsõ szakaszt 17-9-es Pittsburgh vezetés után a Duquesne 9-0-val zárta és ezzel 18-17-nél minimális elõnnyel vonulhatott pihenõre. A második negyedben fej-fej mellett váltott vezetéssel haladtak a csapatok. A félidõben 28-26-ra a University of Pittsburgh alakulata vezetett.

A harmadik negyedet két nagy futás határozta meg. Elõbb a Duquesne kapott el egy jobb sorozatot és 43-34-nél úgy nézett ki, hogy akár döntõ különbséget is kialakíthat. Innen azonban a Pittsburgh 14-5-ös szériával a játékrész végére egyenlített.

A 48-48-ról induló záró szakaszban a Pittsburgh gyorsan nagyobb elõnybe került és a Duquesne elõtt gyõzelmi esélyek nem mutatkoztak. Kuttor Enikõ a 65-58-as vereség alkalmával öt percet töltött a pályán, mely idõ alatt 2 lepattanót jegeztek fel a statisztikai lapjára.

Fotó: goduquesne.com

Fotó: goduquesne.com

Statisztika

Hirdetés