Hirdetés
Archivum

Vasárnap a második forduló jön Ukrajnában:

:

Hirdetés

Vasárnap immár a második forduló következik Ukrajnában, Lviv városában az U23-as 3×3-as Nemzetek Ligája Közép-Kelet Európai Konferenciájában.

Kiegyenlített hatcsapatos mezõnnyel zajlik a küzdelem, ahol a Bach Boglárka, Benke Sára, Doktor Anna és Kováts Gabriella összeállítású magyar válogatott pénteken két vereséget szenvedett. Az elsõ mérkõzésén 17-12-maradt alul csapatunk Szlovákiával szemben, majd ezt követõen 22-13-ra kaptunk ki Ukrajnától. Az elsõ fordulót, amit az esõ miatt szombaton fejeztek be, a lengyelek nyerték. A döntõben Lengyelország 21-14-re verte Ukrajnát.

Szombaton délután volt alkalmunk elemezni a tapasztalatokat Süle Krisztina, szövetségi kapitánnya. “Érezhetõ volt, hogy ez a négy játékos most elõször játszott együtt. Öt edzéssel a hátunk mögött érkeztünk ide. Rutintalanok még a 3×3-ban ilyen szinten. Sok minden van amiben kell és remélem tudunk is fejlõdni már vasárnapra is. A második fordulóban célunk továbbjutni a csoportból a legjobb négy közé.” – fogalmazott Süle Krisztina.

Már a vasárnapi torna sorsolása is elkészült. A magyar lányok 11 óra 10 perckor Szlovákia ellen kezdenek, majd 12 óra 40 perctõl Románia lesz a rivális. Továbbjutás esetén a késõ délutáni órákban lépnének pályára a mieink az elõdöntõben.

Hirdetés