Hirdetés
Archivum

Vasárnap bajnok lehet a Flying Foxes Ausztriában:

:

Hirdetés

Az elmúlt napokban a szomszédos Ausztriában megkezdõdött a bajnoki döntõ párharc a Flying Foxes és a Basket Flames között. A Flying Foxes az elsõ két meccset megnyerte az egyik fél harmadik gyõzelméig tartó párharcban, így vasárnap újra bajnok lehet.

A Flying Foxes-nál egy korszak lezárul idén, miután átalakul a tulajdonosi, szponzori háttér – errõl a klub hivatalos honlapja adott tájékoztatást. Ebbõl a szempontból is fontos számukra a finálé, melyet egy 18 pontos gyõzelemmel kezdtek. Az elsõ meccsen a Flying Foxes ugyanis 78-60-ra múlta felül a Basket Flames gárdáját. Három negyeden át szorosabban alakult a találkozó, de a záró szakaszban kijött a különbség a felek között.

Horváth Lilla és Varga Kamilla együttese a második meccsen 80-69-es sikert ünnepelhetett, ezzel tett szert összesítésben 2-0-s elõnyre. A 35-34-es félidõ után a harmadik negyed végére 61-47-re lépett el a Flying Foxes. A záró szakaszban pedig megõrizte elõnyét és így a bajnoki cím kapujába ért. A harmadik találkozót március 25-én vasárnap rendezik.

Galéria

Hirdetés