Hirdetés
Magyarország

Vasárnap Cegléd – Csata mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

A bajnokság 16. fordulójából egy mérkőzés maradt vasárnapra. Ezen 17 órától a VBW CEKK Cegléd fogadja a Ludovika-FCSM Csatát az M4 Sport+ élő közvetítése mellett.

A Csata a tabella 4. helyén áll 7 győzelemmel és 4 vereséggel, míg a Cegléd a 8. pozíciót foglalja el 5 győzelemmel és 5 vereséggel. A két csapat a tervezett menetrend szerint le tudta játszani az őszi bajnoki mérkőzését. Október 17-én 69-61-es sikert aratott a CEKK a Ludovika Arénában.

A VBW CEKK Cegléd az elmúlt három mérkőzését elveszítette, sorrendben a Szekszárd, a PEAC és a Győr gárdájával szemben maradtak alul. A győri mérkőzés felvezetése kapcsán Kostas Keramidas is elmondta lapunknak, hogy a kényszerszünet nagyon megviselte a csapatát. A legutóbbi három vereségéből ráadásul két alkalommal 90 pont felett kapott a Cegléd. A keretében azonban így is nagyon komoly lehetőségek vannak.

Az egyaránt 14 pont felett átlagoló Moore, Ortiz, Sotiriou trió eredményes játéka mellett Dominique McBryde is bármikor megvillanhat, miközben az idei évre Bozóki Bettinával és Ruják Nórával kiegészített magyar mag szintén előrébb léphet. Bár az elmúlt időszak eredményei elmaradtak a várakozásoktól, de a Cegléd bármikor bárkit megszorongathat.

A Ludovika-FCSM Csata Keyona Hayes távozása óta Zalaegerszegen tudott nyerni, míg a Szekszárdtól és a PEAC-tól vereséget szenvedett. Legutóbb Pécsett Lelik Réka nélkül mindössze 7 fős rotációt alkalmazva tudott pályára lépni Tursics Krisztián együttese, így is 67-65-ig, a negyedik negyed hajrájáig tudta tartani a lépést. A belső posztokon került hátrányba a Csata, de Böröndy Vivien, Horváth Bernadett és Mányoky Réka eredményes játéka előremutató volt. Komoly értékei vannak a Csatának, amire lehet építeni.

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-FCSM Csata

Hirdetés