Hirdetés
Magyarország

Vasárnap egy mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

A miskolciak koronavírusos megbetegedései miatt a DVTK – BKG-PRIMA Szigetszentmiklós mérkőzést hivatalosan is elhalasztják, így tehát vasárnap csupán egy mérkőzést rendeznek a bajnokság 18. fordulójában.

Ludovika-FCSM Csata – ELTE-BEAC Újbuda – 18:30 – Budapest, Ludovika Aréna

Horváth Bernadett (Ludovika-FCSM Csata): “A BEAC elleni rangadónál mind a két együttest az viszi előre, hogy ki a jobb budapesti csapat – bizonyítani akarnak saját maguknak, illetve a szurkolóknak is. Ami szerintem felénk billentheti a mérleg nyelvét – vagyis inkább úgy mondanám, hogy a kulcs lehetne a győzelemhez – az a maximális, negyven percen keresztül tartó koncentráció, illetve az agresszivitás, mind a védő és a támadótérfelén.”

Boros Júlia (ELTE-BEAC Újbuda): “A héten a Csatához látogatunk, akik ellen már nem mondhatni, hogy kötelező a győzelem, – jelenleg továbbra is felettünk állnak a tabellán – ezáltal pedig nincs akkora mentális teher a csapaton. Ezt viszont megpróbáljuk nem is figyelni, hiszen nem szabad esélylatolgatásokba kezdeni. Saját magunkra koncentrálunk, legfőképpen a védekezésünkre, ugyanis a Csata egy nagyon jól dobó csapat. Már az első perctől kezdve agresszívaknak kell lennünk, hogy ne tudják felvenni a megszokott ritmusukat. Ha ez sikerül, akkor egy izgalmas meccset tudunk ellenük játszani.”

Hirdetés