Hirdetés
Archivum

Vasárnap felnõtt és U18-as 3×3-as bajnoki forduló:

:

Hirdetés

Mozgalmas hétvége elõtt a 3×3-as szakág. Szombaton kerül sor Szombathelyen az Egyetemi Bajnokság nyolcas döntõjére. Vasárnap pedig az U18-as és a felnõtt bajnokságban is újabb fordulót rendeznek.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

Vasárnap a Tüskecsarnokban délelõtt 9 órától rendezik az U18-as Bajnokság második fordulóját. Az elsõ fordulóra április 18-án került sor. Ekkor a DVTK csapata szerezte meg a gyõzelmet. A legjobb négy közé a Vasas Akadémia, a Széchenyi KA és a Soproni Darazsak Akadémia jutott azon a tornán.

Az U18-as korosztály küzdelme után 14 óra 30 perctõl a felnõtteké a fõszerep. Itt már a harmadik forduló jön. Az elsõ tornát két héttel ezelõtt a SZoESE nyerte a PINKK-PVSK, illetve a MAFC és a PEAC elõtt. Múlt héten a második körben MTK Budapest diadalmaskodott, miután a döntõben 17-14-re verte az ELTE-BEAC Újbudát.

A második fordulóban a négy közé még a DEAC és a Széchenyi KA jutott. Ezen a tornán versenyen kívül, felkészülési célból a felnõtt válogatott is megmérettette magát hat fõvel (Papp Klaudia, Cyesha Goree, Böröndy Vivien, Medgyessy Dóra, Theodoreán Alexandra, Szabó Petra) két hármas csapatra bontva.

Hirdetés