Hirdetés
Magyarország

Vasárnap hét mérkőzés az Amatőr bajnokságban:

:

Hirdetés

Vasárnap hét mérkőzést rendeznek az Amatőr bajnokságban.

A Piros-csoportban rendezik a játéknap rangadóját, melyen a listavezető MAFC látogat az NKA Universitas PEAC II. együtteséhez. A MAFC 9/2-es mutatóval áll az élen. Az NKA Universitas PEAC II. pedig 6 győzelmet és 3 vereséget jegyzett eddig. Rendkívül kiélezett a versenyfutás a rájátszásért. A MAFC egy idegenbeli sikerrel hatalmasat lépne ebbe az irányba, míg a PEAC győzelme még szorosabbá tenné a csoportot. A 6/4-es mutatóval álló PINKK Pécsi 424 a BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. vendége lesz. A PINKK egy sikerrel tudná életben tartani reális esélyeit a play-off elérésére. Ez mindenképpen külön tétet kölcsönöz a találkozónak.

A Fehér-csoportban a listavezető Csata DSE mögött négy gárda áll négy vereséggel. Ezen együttesek a tabella második felén állók ellen nem hibázhatnak. A Törekvés SE a Dávid Kornél KA együttesével vív ilyen szempontból fontos találkozót. A Törekvésnek nem sikerült a bravúr a ZTE otthonában, de az ereje elvitathatatlan. A DKKA pedig rutinos játékosaival bárkire veszélyes. Eközben a 2/10-es ELTE-Fortis és a 4/7-es Százhalombatta találkozója mindkét gárda számára esélyt kínál arra, hogy megszakítsa rosszabb sorozatát. Az ELTE-Fortis sorozatban hét találkozót veszített el, míg a Százhalombatta négyet.

A Zöld-csoportban a listavezető MTK-TFSE a Zsíros Akadémia Kőbánya ellen folytathatja kiváló győzelmi sorozatát. Elmúlt hét mérkőzését megnyerte az ANB-ben, legutóbb a DVTK ellen ért el fontos sikert és így a továbbjutás kapujában áll. Az üldözök között viszont kiélezett a versenyfutás. Ebben a versenyfutásban Ajka győzelmi kényszerben lép pályára a DEAC ellen, míg a Nyíregyháza hasonló célokkal mérkőzhet a Kecskemét alakulatával.

MENETREND

Női Amatőr NB I. Piros-csoport

14:00 NKA Universitas PEAC II. – MAFC
17:00 BKG PRIMA Szigetszentmiklós II. – PINKK-PVSK U23

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Fehér-csoport

11:00 ELTE Fortis – Százhalombattai KSE
13:00 Dávid Kornél KA – Törekvés SE

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

Női Amatőr NB I. Zöld-csoport

16:00 Ajka – DEAC
16:00 Nyíregyházi Kosársuli – Kecskeméti KC
17:00 MTK-TFSE – Zsíros Akadémia Kőbánya

Tabella, eredmények, statisztikák ITT

ÉLŐ STATISZTIKÁK ITT

Hirdetés