Hirdetés
Magyarország

Vasárnap két mérkőzés a bajnokságban:

:

Hirdetés

Vasárnap két mérkőzést rendeznek a bajnokság 16. fordulójában.

DVTK – ELTE-BEAC Újbuda – 17:30 – Miskolc, DVTK Aréna

Völgyi Péter (vezetőedző, DVTK): “Ha a négy között szeretnénk végezni az alapszakasz végeztével, minden győzelemre szükségünk van, különösen hazai pályán. Az idei BEAC szépen összeállt, nyugodtan játszanak, képesek meglepetés eredményeket produkálni. A Budapesten elszenvedett vereségért szeretnénk visszavágni, lelkes szurkolóink segítségével folytatni a még tavaly megkezdett jó sorozatunkat.”
A klub Völgyi Péterrel készített interjúja ITT olvasható.

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): “Utoljára kelünk útra vidékre az alapszakaszban. Kipróbáljuk az új aréna büféjét, és a nap végére az is kiderül majd, hogy antilopok vagy nagyragadozók vagyunk-e.”

Ludovika-FCSM Csata – Atomerőmű KSC Szekszárd – 18:30 – Ludovika Aréna

Zele Dorina (Ludovika-FCSM Csata): “Egy ilyen mérkőzésen – ilyen szintű csapat ellen – elsősorban mindenképpen a saját játékunkkal kell foglalkoznunk. Pontosítanunk kell azokat a dolgokat, amiket eddig is játszottunk, erre pedig a Szekszárd elleni találkozó egy remek lehetőség lesz. Szeretném, ha a csapat élvezné a mérkőzést, és ki tudnánk hozni magunkból a maximumot.”

Horváth Zsófia (másodedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Az ág is húzza a Csatát, ahogy egy kicsit minket is. A csapatszellemükkel, a felfogásukkal továbbra is egy nagyon veszélyes rivális. Bármilyen helyzetben vannak, nem szabad őket félvállról venni. Talán két játékost leszámítva mindenki kiválóan dobja a hármast, ha elkapják a fonalat, nehéz őket leállítani. Megint a mérkőzés eleje lehet a kulcs, hogy egy kemény, fizikális kezdéssel megakadályozzuk őket a ritmusuk felvételében.”
Az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről a részletes összeállításunk ITT olvasható.

Hirdetés