Hirdetés
Magyarország

Vasárnap második felvonás jön a Szekszárd és a Vasas negyeddöntőjében:

:

Hirdetés

Vasárnap 19 órától a Vasas Akadémia otthonában lép pályára az Atomerőmű KSC Szekszárd a bajnoki negyeddöntő második felvonásán. Az egyik fél második sikeréig tartó párharcban 1-0-ra vezet Zseljko Djokics együttese, egy újabb sikerrel pedig kivívhatja az elődöntőbe jutást.

TIPPMIX NŐI NB I. A – RÁJÁTSZÁS – NEGYEDDÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS

Vasas Akadémia – Atomerőmű KSC Szekszárd – 19:00 – Budapest, Vasas Pasaréti Sportcentrum

Nenad Markovic (másodedző, Vasas Akadémia): “Meg kell próbálnunk kijavítani a hibáinkat az első mérkőzésről. Ha kellően koncentráltan és fókuszáltan játszunk a meccs nagy részében, akkor akár meglepetést is okozhatunk. A szekszárdi összecsapáson megpróbáltunk a feldobástól kezdve keményen játszani és tapadni ellenfelünkre. Azonban a sok hiba miatt 10-15, majd a félidőben 21 pontos előnyt tudott kialakítani a Szekszárd. Ez elvette a lányok önbizalmát. A csapat erejét azonban mutatja, hogy majdnem tíz pontra sikerült felzárkóznunk, azonban egy ilyen minőségű csapat ellen nem fér bele, hogy ennyi előnyt adjunk nekik. Vasárnap a szebbik arcunkat szeretnénk mutatni. Nyomást helyezni a Szekszárdra és kiharcolni a harmadik mérkőzést. Szeretnénk bíztatni szurkolóinkat, hogy jöjjenek minél többen, támogassák a lányokat, hogy együtt okozhassunk meglepetést.”

Horváth Zsófia (másodedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Nagyon újdonságokat ilyenkor nem lehet mondani, hanem amire készültünk, amiket megbeszéltünk az első meccs előtt és mégis hibáztunk benne, azokra hívjuk fel a figyelmet. Ismét sok eladott labdánk volt és továbbra is sok támadólepattanót engedtünk. Fiatal, lelkes csapat a Vasas tehetséges centerekkel, de ebben például mindenféleképpen javulni kell. Fizikálisabbá kell válni, mert az nem lehet, hogy a mérkőzés bizonyos szakaszában az ellenfelünk ezen a területen fölénk kerekedjen. A precizitást is fontos lenne erősíteni, összességében csak magunkkal foglalkozva egyre jobban csinálni azt, amit szeretnénk.”
Részletes összeállításunk az Atomerőmű KSC Szekszárd felkészüléséről ITT olvasható.

Hirdetés