Hirdetés
Magyarország

Vasárnap négy mérkőzés a Piros csoportban:

:

Hirdetés

Vasárnap az ANB Piros csoportjában négy találkozót rendeznek.

A veretlenül listavezető BKG PRIMA Akadémia a Baját látja vendégül. A Baja 1 győzelemmel és 4 vereséggel a tabella 13. helyén áll. A szigetszentmiklósiak múlt héten Nagykanizsán arattak fontos győzelmet, míg a Baja legutóbb november 7-én lépett pályára és az Ajkával szemben maradt alul.

A Csata DSE és a BEAC-Újbuda között láthatunk egy fővárosi rangadót. A Csata 3 győzelemmel és 1 vereséggel közvetlenül az élbolyban helyezkedik el. A BEAC 2 győzelemmel és 4 vereséggel rendelkezik. Fiatal kerettel kezdték a szezont. A válogatott szünetben viszont Boros Júlia és Mérész Beatrix is rendelkezésre állt és a közreműködésükkel tudtak két sikert szerezni.

A Vasas Akadémia második csapata a DEAC együttesét fogadja. A debreceniek már három győzelmet is szereztek idén és múlt héten még úgy is meg tudták szorongatni a MAFC-ot, hogy több nehézség hátráltatta a munkát, illetve Földvári Andrea a munkája miatt elhagyta a csapatot. A 4 győzelmet és mindössze 1 vereséget jegyző MAFC pedig a Nagykanizsát fogadja. A játéknap rangadója lehet ebből a párosításból. Mindkét csapat jól kezdte az évadot és a kerete alapján a mezőny első feléhez tartozik.

MENETREND – NOVEMBER 22., VASÁRNAP

13:00 Vasas Akadémia II. – DEAC
14:00 Csata Diáksport Egyesület – BEAC Újbuda
15:00 MAFC – Kanizsai Vadmacskák SE
19:00 BKG PRIMA Akadémia – Bajai Női Kosárlabda Klub

Hirdetés