Hirdetés
Archivum

Vasárnap öt mérkõzés a WNBA-ben:

:

Hirdetés

Vasárnap este öt mérkõzést rendeznek a WNBA-ben. A Los Angeles Sparks és a Minnesota Lynx kivételével mindegyik gárdát láthatjuk.

A két itthon is nagy érdeklõdésre számot tartó összecsapáshoz nagy terjedelemben készítettünk beharangozót. Yvonne Turner és a Phoenix Mercury az Indiana Fever vendége lesz 22 órától, ahol Erica McCall és Candice Dupree szereplését követhetjük. A Mercury javítani szeretne legutóbbi veresége után, de a Fever jó formát mutat és már három gyõzelmet jegyez idén. A Chicago Sky, Allie Quigley és Courtney Vandersloot csapata pedig éjféltõl a címvédõ Seattle Storm-ot fogadja. Múlt héten verték a seattle-i gárdát, de azóta Washingtonban csúnyán kikaptak. A Storm viszont nagy gyõzelmet szerzett. Ráadásul volt idejük pihenni, nem úgy, mint múlt héten.

21 órától rendezik a Connecticut Sun és az Atlanta Dream meccsét. Az 1/3-as mutatóval rendelkezõ Dream csúnyán beragadt a rajtnál. A Sun viszont javuló védekezéssel Chiney Ogwumike távozása ellenére igencsak versenyképesnek tûnik. Esélyesek Atlantában. A Las Vegas Aces-nek kötelezõ a gyõzelem a New York Liberty ellen. Érezhetõ, hogy még küzdenek Liz Cambage beépítésével, de a jóval szerényebb riválisok el kell kezdeni gyûjteni a gyõzelmeket, mert nagy lesz a hátrány a riválisokkal szemben. A Washington Mystics-nek szintén kötelezõ siker megszerzésére készül a még nyeretlen Dallas Wings ellen. A Mystics szinten minden mutatóban vezeti a csapatrangsorokat. Elképesztõen egyben vannak. Túlzás nélkül a legnagyobb favoritok idén Elene Delle Donne és társai.

Program

Június 9., vasárnap

21:00 Connecticut Sun – Atlanta Dream
21:00 Las Vegas Aces – New York Liberty
21:00 Dallas Wings – Washington Mystics
22:00 Phoenix Mercury – Indiana Fever

Június 10., hétfõ
0:00 Seattle Storm – Chicago Sky

Hirdetés