Hirdetés
Archivum

Vasárnap rendezték a 3×3-as bajnokság 4. fordulóját:

:

Hirdetés

Vasárnap került sor a 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság negyedik fordulójára. A SZOESE és a MAFC vívta a finálét. A mezõny legközelebb június 8-án az oroszlányi döntõben találkozik.

Fotó: B33.hu

Fotó: B33.hu

Vasárnap a Ludovika szabadtéri pályáin kezdõdtek, majd egy záport követõen az NKE Sportcsarnokban zárultak a 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság negyedik fordulójának küzdelmei. A 18 csapatos tornán a nyári feladatokra készülõ felnõtt és U23-as válogatottunk összesen három együttessel vett részt versenyen kívül.

A bajnoki küzdelmeket tekintve a SZOESE és a MAFC vívta a finálét. A döntõig vezetõ úton a csoportmeccsek két sikere után az egyenes kieséses szakaszban a SZOSESE a PINKK-PVSK, majd a PEAC gárdáját verte.

A MAFC szintén megnyerte mindkét találkozóját a csoportban. Ezt követõen a nyolcaddöntõben az Aluinvent DVTK, a negyeddöntõben Széchenyi KA, az elõdöntõben pedig a Kanizsai Vadmacskák gárdáját múlták felül.

A fináléban a SZOESE 16-12-es sikert aratott. A 3×3-as Felnõtt Nõi Bajnokság döntõjét június 8-án, szombaton rendezik Oroszlányban.

Ágrajz:

Hirdetés