Hirdetés
Magyarország

Vasas Akadémia – UNI Győr MÉLY-ÚT:

:

Hirdetés

Szerdán a Vasas Akadémia az UNI-Győr – MÉLY-ÚT együttesét látja vendégül a bajnokság 10. fordulójából pótolt találkozón. A mérkőzés előtt a két vezetőedzőt kérdeztük a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásairól.

Vasas Akadémia – UNI-Győr – MÉLY-ÚT
Bajnokság, 10. forduló
Budapest, Vasas Pasaréti Sportcentrum, szerda 19:30

Milos Pavlovic, Vasas Akadémia vezetőedző: Mindig azt várom, hogy egy jó mérkőzést játszunk. Ez az egyetlen úgymond elvárás. Az egyik legjobb csapattal mérkőzünk, meg kell próbálnunk felvenni a versenyt. Ez az egyetlen mód, hogy fejlődjünk. A Sopron mellett eddig a Győr mutatta a legtöbbet, megérdemelt a második helyük a tabellán. Jó légiósaik és jó fiataljaik vannak. Támadásban az egyik legtehetségesebb csapat, gyakorlatilag bárhonnan eredményesek tudnak lenni. Minden poszton két jó játékossal rendelkeznek, rutinossal és fiatallal egyaránt. Én arra számítok, hogy küzdjünk végig, próbáljuk a legjobbunkat nyújtani és természetesen, ha esély adódik, akkor mi lennénk a legboldogabbak, ha élni tudnánk vele. Összességében reálisan kell látnunk a helyzetet. A lányok erőn felül teljesítenek most és ha jó eredményeket érnek el, akkor mindig megnőnek az elvárások. Ettől függetlenük két lábbal a földön kell maradnunk. Az eredmények magukért fognak beszélni.

Iványi Dalma, UNI-Győr – MÉLY-ÚT vezetőedző: Fontos győzelmet arattunk szombaton. Gratulálok a csapatomnak! Ha nem is végig 100%-osan jó játékkal, de alapvetően mi irányítottuk a mérkőzést és amikor a ritmusunkban játszottunk, agresszív védekezéssel és kellő lendülettel mentünk, akkor tudtuk közérakni a különbséget. Egy kicsit hiányérzetem van a lepattanók miatt. A szombati mérkőzésen nem sikerült jól, elmaradtak a kizárások. Ebben mindenképpen javítanunk kell, visszatérni az eredeti kerékvágásba. A szerdai mérkőzésen ezek alapján haladnánk. Javítani szeretnénk a védekezésen, a kizárásokra jobban oda kell figyelni, mert a Vasas olyan csapat, amely fiatalos lendülettel megy, nem ismernek elveszett labdát. Szép játékot játszanak. Hasonlóan hozzánk, sok játékosa tud kreálni és kiveszi a részét a pontdobásból. Támadásban szeretnénk nagy ritmussal játszani. Okosan, türelmesen, sok mozgással és a kinti-benti játék ötvözésével kell megtalálnunk a helyzeteket. Számomra mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, arra készülök fel edzőként és arra készítem fel a csapatot. Olyan szempontból, ha lehet így fogalmazni, kulcsfontosságú a szerdai, hogy jó érzéssel, jó ritmussal menjünk bele az Európa Kupa szereplésbe és a válogatott szünet előtt jó mérkőzéssel hagyjuk itt a bajnokságot. Egy jó felkészülés lesz védekezés terén és támadásban is olyan szempontból, hogy ismét egy újabb szerkezetű csapat ellen gyakorolhatunk, mely agresszívan tud védekezni. Bármikor találkozhatunk ilyen karakterrel a nemzetközi porondon is.

 

Hirdetés