Hirdetés
Magyarország

Vasas – TFSE párharc második mérkőzés előtti edzői nyilatkozatok:

:

Fotó: Borhi Mihály / TFSE

Hirdetés

Szerdán egy mérkőzést rendeznek a Tippmix Női NBI.A 5-8. helyért zajló rájátszásában, a Vasas Akadémia a TFSE-MTK csapatát fogadja. Az alábbiakban a találkozó előtti edzői nyilatkozatok olvashatók.

Vasas Akadémia – TFSE-MTK / Pasaréti Sportcentrum

Milos Pavlovic (vezetőedző, Vasas Akadémia): “Meglepetést okoztunk idegenben, de tudnunk kell a helyén kezelni a sikert, a munka nehezebb része még hátra van. Nagy lehetőség előtt állunk, hogy otthon lezárjuk a párharcot, de többre lesz szükségünk a szombaton nyújtottaknál, különösen a kulcsjátékoknál és a meccs végén, illetve a TF zónája ellen. Tudjuk, hogy mit kell tennünk, és reméljük, hogy a szurkolók támogatásával a bajnokság top6 csapata közé kerülhetünk.”

Hegedűs Péter (vezetőedző, TFSE-MTK): “Támadásban sokkal precízebbnek kell lennünk a következő összecsapáson, jobb döntésekre van szükségünk, hiszen az első mérkőzés alkalmával nem volt ritmusunk, töredezett volt a játékunk, elsősorban az eladott labdáink miatt. Emellett a pályán lévő fiataloktól nagyobb agresszivitásra számítok, és nagyobb felelősségvállalásra is. A Vasason játszani senkinek nem egyszerű, különösképp pályahátrányba, ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy a csapat minden tőle telhetőt meg fog tenni a győzelem érdekében.”

Hirdetés