Hirdetés
Archivum

Véget ért az ELTE-BEAC Újbuda idei ovis labdaátadó körútja:

:

Hirdetés

Harmadik éve járja végig januárban az újbudai óvodákat az ELTE-BEAC Újbuda csapata, hogy labdákat és sporteszközöket adományozva, közös játékkal ösztönözze mozgásra, a sport szeretetére az óvodásokat. Az idei programsorozat a napokban zárult. Errõl készített egy összeállítást a klub.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

Egyesületünk 2016-ban hívta életre a „Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!” kezdeményezést, melynek keretében szurkolóinkkal közösen gyûjtünk labdát a kerületi óvodásoknak.

Az összegyûlt labdákat minden évben Újbuda nyolc óvodájába juttatjuk el. Idei labdaátadó körútunk az Újbudai Önkormányzat tisztségviselõinek jelenlétében január 10-én indult útnak Albertfalván, és a tegnapi napon, Gazdagréten ért véget. 2019-ben ismét közel 200 labdát tudtunk eljuttatni a legkisebbeknek, amit minden alkalommal közös játék keretében adunk át új tulajdonosaiknak.

Immár második éve a BEAC nõi kosárlabda szakosztálya sporteszközöket is adományoz az intézményeknek – az idei esztendõben összesen 160 ezer forint értékben vittünk különbözõ sportfelszereléseket (hullahopp karikát, gumilépegetõt, babzsákot, ugrókötelet, léglabdát stb) az óvodákba.

Galéria

Forrás: ELTE-BEAC Újbuda hivatalos honlap

Hirdetés
Hirdetés