Hirdetés
Magyarország

Végig vezetve nyert a Soproni Darazsak Sportakadémia

Darazsak Sportakadémia/A - Vasas Akadémia/A 87-66 (28-11, 24-15, 18-30, 17-10)

Nemzeti Leány Kadett Bajnokság
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia
Marton Péter, Dr. Danka Péter, Kiss Bálint (Téczely Tamás)

Darazsak Sportakadémia/A: Kókai 25/9, Janzsó 13, Szabó 4, Vasi 15, Völgyi 14/6. Csere: Pásztor 5, Egresits 1, Rokob 4/3, Szabó, Bauer 5, Raffay 1, Hawkins.

Vasas Akadémia/A: Láng-Miticzky 12, Herzog 6, Igaz 3, Molnár 5, Czirkos 7. Csere: Hruby 1, Benyovszki 12, Kendelényi, Harmati 3, Varga 2, Duka 15/9.

Fotó: NKA Pécs

Hirdetés

A Nemzeti Leány Kadett Bajnokság “A” döntőjén az A-csoport második mérkőzésén a Soproni Darazsak Sportakadémia 87-66-ra győzte le a Vasas Akadémiát.

Nyilatkozatok

Czirják Szilvia (vezetőedző, Soproni Darazsak Sportakadémia): Extrán kezdtük a mérkőzést, s az itt megszerzett előnnyel jól gazdálkodtunk a folytatásban. A harmadik negyedben engedtünk a védekezésünk agresszivitásából, így a Vasas közelebb tudott kerülni hozzánk, kiváló egyéni teljesítményekkel azonban rendeztük a sorainkat. Gratulálok a csapatnak, így tovább! Hajrá, Sopron!

Kertész Dávid (vezetőedző, Vasas Akadémia): Sajnos csak a második félidőre érkeztünk meg a döntőre, ami már késő volt. A csapattól azt várom, hogy a következő mérkőzésen már a feldobástól olyan sebességgel játsszon, mint most a nagyszünet után. Gratulálok a soproni csapatnak a győzelemhez!

STATISZTIKA ITT

Hirdetés