Hirdetés
Európa

Végleges a Bourges kerete:

:

Hirdetés

A távozói után az érkezőit is bemutatta a Bourges. A francia topcsapatnál folytatja pályafutását Alix Duchet, Magali Mendy és Laëtitia Guapo, illetve a lejáró szerződésű játékosok közül hosszabbított Marissa Coleman. Ez a négy bejelentés az elmúlt évad után maradókkal teljessé teszi a Bourges 2020/2021-es keretét.

Alix Duchet a nagy rivális Lattes Montpellier-től érkezett, ahol sérüléséig 5,6 pontot és 2,9 gólpasszt átlagolt a 22 éves irányító. Magali Mendy a Girona gárdájában szerepelt a csonka szezonban. Ott 14 pontos átlaggal az egyik legeredményesebbnek bizonyult. Két évre írt alá a Bourges-hoz.

Laëtitia Guapo pedig a Charnay-tól teszi át a székhelyét. A kisebb célokért küzdő klubnál 13 pont, 6 lepattanó és 4 gólpassz átlagot teljesített. A 3×3-as szakágból azonban a széles közönség is jól ismerheti. Marissa Coleman jó benyomást tett a bourges-i stábra az Euroligában 9.9 pontot, 4.6 lepattanót és 2.1 gólpasszt átlagolva. A felek a közös munka folytatásáról már szezon közben megállapodtak.

A Bourges keretét a következő évadban a fentiek során kiemeltek mellett Elin Eldebrink, Pauline Astier, Sarah Michel, Alexia Chartereau, Elodie Godin, Isabelle Yacoubou és Iliana Rupert alkotja.

Fotó: Tango Bourges Basket Twitter

Hirdetés