Hirdetés
Archivum

Végleges a francia válogatott felkészülési meccseinek programja:

:

Hirdetés

A Francia Kosárlabda Szövetség nyilvánosságra hozta a felnõtt nõi válogatottjuk Európa-bajnokságra történõ felkészülési meccseinek programját.

Fotó: FFBB.com

Fotó: FFBB.com

Franciaországban a felnõtt válogatott idei programját egy markáns kommunikációs kampánnyal vezetik fel. Ezt az egyik legismertebb – sporttal is foglalkozó – helyi reklámügynökség az Illustrasport készítette. A neve “We Can Be Euro” és a célja egyértelmûen az, hogy a szurkolók egy egységes, jól megkülönböztethetõ felvezetést kapjanak a szerb-lett közös rendezésû Európa-bajnokság elõtt.

A legutóbbi három kontinenstorna ezüstérmese május 25-én kezdi a felkészülést és összesen hat mérkõzést vív hazai pályán az Európa-bajnokság elõtt. Elõször június 9-én és 10-én Mont-de-Marsan városában Ukrajnával játszanak két meccset. Ezt követõen Rennes új 4500 fõs arénája (Glaz Arena à Cesson-Sévigné) ad otthont egy tornának. Ezen Törökország, Oroszország és Szerbia vesz még részt. Zárásul pedig június 23-án az Európában túrázó kínai válogatottal mérik össze az erejüket a franciák.

Hirdetés