Hirdetés
Archivum

Végleges a WNBA All-Star hétvége menetrendje:

:

Hirdetés

Július 26. és 27. igazi ünnep a tengerentúli nõi kosárlabdában. Az All-Star hétvége alkalmával a WNBA meghatározó egyéniségei mutathatják meg magukat és tudásukat a legnagyobb közönség elõtt.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Ahogy azt minden évben megszokhattuk, a WNBA All-Star hétvége a szurkolóknak és a játékosoknak egyaránt sok programot tartogat. A szurkolókat július 26-án és 27-én Las Vegas több pontján Fan Fest rendezvénnyel várják. Itt szórakoztató programok mellett játékosokkal, közéleti személyiségekkel is lehet majd találkozni. Ami a többi hivatalos rendezvényt illeti. Július 26-án, pénteken All-Star Friday Night fogadásra invitálják a résztvevõket. Ezt pedig egy nagyszabású party követi. Szombaton pedig helyi idõ szerint kora délután jön a fõmérkõzés, ahol a két kapitány Elena Delle Donne és A’ja Wilson által összeállított csapatok mérik össze az erejüket.

Allie Quigley és Courtney Vandersloot részvétele miatt kiemelt figyelmet kap itthon a gála, de számtalan klasszist láthatunk a hétvége során. A legtöbb szavazatot kapó két csapatkapitány mellett Brittney Griner, Natasha Howard, Jonquel Jones, Chelsea Gray, Jewell Loyd, Kayla McBride és Kia Nurse kaphat lehetõséget kezdõként. A közönségzavazás, illetve a játékosok és a média munkatársainak voksait összesítve a tartalékok között DeWanna Bonner, Tina Charles, Diamond DeShields, Candice Dupree, Sylvia Fowles, Nneka Ogwumike, Allie Quigley, Odyssey Sims, Alyssa Thomas, Kristi Toliver, Courtney Vandersloot és Erica Wheeler léphet pályára.

A WNBA a Las Vegas-i helyszínválasztással igencsak kockáztatott. Az elmúlt három kiírás alkalmával ugyanis olyan helyre vitték a gálát, ahol garantált volt a telt ház. Uncasville városában a Mohegan Sun Aréna lelátóját a UConn nõi csapatának rajongói és a Connecticut Sun hívei töltötték meg. Seattle-ben és Minneapolisban pedig a helyi a klubok beágyazottságára építve nem volt gond a nézõk mozgósításával. Telt ház és extra hangulat jellemezte mindkét eseményt. Ezúttal óriási kérdés lesz, hogy Las Vegas-ban – ahol még az Aces-nek sincs igazán kialakult bázisa – mennyire lesz vevõ a publikum az eseményre.

Fotó: WNBA

Fotó: WNBA

Hirdetés