Hirdetés
Archivum

Végleges az UNI Gyõr felkészülési programja:

:

Hirdetés

Az UNI Gyõr a hivatalos honlapján közzétette a felkészülés programját. Látható, hogy mikor érkeznek a légiósok, illetve az is, hogy mely csapatokkal mérkõzik az elõszezonban a gyõri együttes.

Forrás: UNI Gyõr hivatalos honlap

Augusztus közepén kezdi meg a felkészülést csapatunk, az elsõ héten – augusztus 13-tól – orvosi vizsgálaton is átesik a csapat.

Az újak közül a bosnyák, de német útlevéllel is rendelkezõ Melissa Brcaninovic rögtön bekapcsolódik a munkába, Krnjic Sara augusztus 25-én csatlakozik a csapathoz.

Az amerikai Reshanda Gray szeptember 2-án érkezik, honfitársa, Lexie Brown pedig a WNBA-s szereplésétõl függõen áll majd Sandro Orlando vezetõedzõ rendelkezésére.

A görög Artemisz Szpanu hazája válogatottjával részt vesz a világbajnokságon, klubunk úgy egyezett meg vele, hogy az utolsó vb-meccs után egy hét pihenõt kap.

A csapat felkészülési mérkõzései is összeálltak, szeptember 1-jén Sopronban, szeptember 5-én Gyõrben csapnak össze egymással a megyei riválisok, utóbbi találkozó egyben a Fûzy Ákos–Tapodi Péter-emlékmérkõzés is lesz. Ezt követõen Cagliariban vesz részt nemzetközi tornán az UNI Gyõr, majd jön a hagyományos Göcsej-kupa, a folytatásban egy pöstyéni torna, végül szeptember 28-án a Brno II ellen hazai környezetben zárul a felkészülés, október elején pedig már kezdõdik is a bajnokság.

Forrás: UNI Gyõr hivatalos honlap

Hirdetés