Hirdetés
Archivum

Végsõ búcsú Radovan Vukovicstõl:

:

Hirdetés

Kedden délután Szabadkán örök nyugalomra helyezték Radovan Vukovicsot, az MTK nõi kosárlabda-szakosztályának edzõjét. Nyugodjék békében!

Forrás: MTK.hu

Forrás: MTK.hu

Az MTK hivatalos honlapjának beszámolója a búcsúztatóról

Szabadkán helyezték végsõ nyugalomra nõi kosárlabda-szakosztályunk edzõjét, aki a kosárlabdának élt, és élete végéig az MTK-t szolgálta. Emlékét megõrizzük!

Kedd délután utolsó útjára kísértük Rasót. Népes MTK-s küldöttség indult útnak a szerb határ felé, egy busznyi és több autónyi, hogy végsõ búcsút vehessen a tragikusan fiatalon, nem egészen 50 éves korában bekövetkezett haláláig az MTK Budapest felnõttcsapatának másodedzõjeként és serdülõinek vezetõedzõjeként tevékenykedõ szerb szakembertõl. Kis csapata most szó szerint hazakísérte: elõször a szabadkai városházán vett részt a Rasó emlékére megtartott búcsúünnepségen, majd következett a méltó és méltóságteljes temetés. Amelyen rengetegen, több százan rótták le kegyeletüket, szerbek, magyarok, rokonok, tanítványok, és amelyen a búcsúbeszéd egyik mondata eképpen hangzott: „A hozzátartozók szeretnék megköszönni az MTK Budapestnek azt az öt évet, melyet Raso családtagként tölthetett náluk a magyar fõvárosban.”

Galéria

Hirdetés