Hirdetés
Európa

Velencében folytatja Európa Kupa szereplését az NKA Universitas Pécs:

:

Fotó: NKA Universitas Pécs

Hirdetés

Alaposan belehúzott az NKA Universitas Pécs – a közel három hetes szünet után egyre csak nő a mérkőzések nehézségi foka. – írja a peacpecs.hu Vajon tudják-e még fokozni mindazt, amit vasárnap a Győr ellen elértek Weninger Virágék? Csütörtökön jön az újabb megmérettetés, Velencében ugyanis a veretlen csoportelső Umana Reyer Venezia ellen lép pályára Jovan Gorec együttese.

A nemzetközi összecsapások előtt oldalunk állandó szakértője, Károlyi Andrea foglalta össze a várakozásait, mely IDE KATTINTVA olvasható.

A mérkőzés előtt a pécsi klub hivatalos honlapján pedig Jovan Gorec vezetőedző osztotta meg gondolatait:

Vasárnap egy kemény meccset játszottunk a magyar bajnokságban a Győr ellen, most pedig itt a következő nagy feladat, egy hosszú utazás után fogunk pályára lépni Velencében. Nem lesz könnyű dolgunk, de mindig nagy élmény és öröm számunkra, ha olyan kimagaslóan jó csapatok ellen játszhatunk, mint amilyen a Velence is. Ezek a mérkőzések a fiatal, akadémista játékosaink számára is nagyon fontosak ahhoz, szokják a légkört és fejlődjenek. Bízom benne, hogy a szívünk és az eszünk is helyén lesz, mint ahogy volt a Győr ellen, és tudunk egy jó mérkőzést játszani, tovább tartani ezt a ritmust, amibe a győzelemmel kerültünk, és ezen az úton tudunk tovább menni.

– összegzett a pécsi szakember.

Hirdetés