Hirdetés
3x3

Vereség Oroszországtól:

:

Hirdetés

A magyar válogatott 21-13-ra alulmaradt Oroszországgal szemben a szolnoki FIBA 3×3 U23 Nemzetek Ligája szerdai tornájának második mérkőzésén.

A találkozó elején az orosz válogatott került előnybe. 2-0 után Király Andrea jegyezte a mieink első találatát. A folytatásban riválisunk 6-1-re ellépett. Varga Eszter jó ritmusú betörése után 6-2-re szépítettünk Erre gyorsan válaszoltak az oroszok, de ezt követően nagy fordulat állt be a találkozón. Súlyos bokasérülést szenvedett az egyik orosz játékos és mivel három fővel érkeztek Szolnokra, így dönteni kellett a folytatásról.

A hátralévő 6 perc 50 másodpercet 2-2-re játszották le a csapatok. A magyar válogatott 7-4-re és 8-5-re felzárkózott. Új versenyhelyzet kerekedett, mely során gyorsan estek a pontok. A mérkőzés középső szakaszában az oroszok megerősítették a vezetésüket: 7-8 ponttal elszakadtak. A hajrában a teljesen érhetően fáradó orosz gárda távoli dobássokkal kísérletezett és 47 másodperccel a vége előtt elérték a mérkőzést lezáró 21. pontot.

Eredmény

Oroszország – Magyarország 21-13

Hirdetés