Hirdetés
Európa

Vereséget szenvedett a Fenerbahce:

:

Hirdetés

Az Euroliga első 2020-as játéknapján a Sopron Basket csapatát fogadó Fenerbahce vereséget szenvedett a török élvonalban szombaton.

A Fenerbahce az Elazig otthonában 87-84-re maradt alul. Érdekes mérkőzés kerekedett, ahol a 26-14-es első negyedben lépéshátrányba került a Fenerbahce és innentől végig futottak az eredmény után. Igaz, még a negyedik negyedben is visszajöttek 9 pontos hátrányból és sikerült egylabdás végjátékot kialakítani. Az utolsó 10 másodpercben azonban nem remegett meg Kia Vaughn keze büntetőknél és így az Elazig behúzta a győzelmet. Alina Iagupova 29, Cecilia Zandalasini 21 pontot ért el a Fener-nél.

A játéknap másik rangadóján az Ormanspor 72-71-re múlta felül a Galatasaray-t. Az Ormanspor a 26-12-es első negyeddel komoly lépéselőnybe került, de a Galatasaray ezt követően felzárkózott. Sőt, a záró szakaszban két és fél perccel a vége előtt 69-64-re mentek. Innen azonban ismét az Ormanspor fölénye rajzolódott ki és a 26 pontos Arike Ogunbowale higgadt játékával behúzták a sikert.

Eredmények

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADANA BASKETBOL – GELECEK KOLEJİ ÇUKUROVA BASKETBOL 92 – 87
GALATASARAY – OGM ORMANSPOR 71 – 72
ÇANKAYA ÜNİVERSİTESİ – BELLONA KAYSERİ BASKETBOL 77 – 52
BİREVİM ELAZIĞ İL ÖZEL İDARE – FENERBAHÇE ÖZNUR KABLO 87 – 84

Hirdetés