Hirdetés
3x3

Vereséget szenvedett Lengyelországtól a magyar válogatott Szolnokon:

:

Hirdetés

A szolnoki FIBA 3×3 U23 Nemzetek Ligája forduló csütörtöki játéknapjának második mérkőzésén a magyar válogatott 21-7-es vereséget szenvedett Lengyelországtól.

A mérkőzés elején magukhoz ragadták az irányítást a lenyelek, amikor 3-0-ra léptek el. A magyar válogatott első találatát Herman Alíz szerezte. A folytatásban 8-1-es előnyt épített fel riválisunk, de ezt követően Takács Emese szépített, majd Varga Eszter három pontjával 9-5-re zárkóztunk fel. Ennél a négy egységnél közelebb nem került a magyar csapat, a mérkőzés feléhez érkezve már 13-5-ös előnyben voltak a lengyelek.

Nagy lengyel fölény jellemezte a találkozót. Becsülettel küzdött azonban a válogatottunk, a nagyobb hátrányban igyekeztek gyorsabb támadásokat vezetni a mieink. A kisebb kosárcsendet Takács Emese törte meg, amivel 16-6-ra módosult az eredmény. Takács két és fél perccel a vége előtt egy büntetőt is értékesített, ami 20-7-es állást hozott. A lengyelek 2 perc 18 másodperccel a vége előtt megszerezték a 21. pontjukat és lezárták a találkozót.

Eredmény

Lengyelország – Magyarország 21-7

Hirdetés