Hirdetés
Archivum

Vereséggel kezdett Nancy Lieberman:

:

Hirdetés

Hatalmas médiaérdeklõdés mellett vereséggel mutatkozott be a Texas Legends kispadján Nancy Lieberman. A dallasi csapat 123-115 arányban maradt alul a Rio Grande Valley Vipers együttesével szemben.

Történelmi mérkõzést rendeztek péntek hajnalban. Ahogy már a beharangozónkban is hangsúlyoztuk, NBA-hez köthetõ profi férfi csapat kispadján elõször dolgozott vezetõedzõként nõ, méghozzá a tengerentúli nõi kosárlabdázás egyik meghatározó alakja, Nancy Lieberman.

A bemutatkozás nem sikerült a legjobban, a Rio Grande Valley Vipers Richard Roby 31 pontjának köszönhetõen, a két középsõ negyedben nyújtott meggyõzõ teljesítményével 8 ponttal legyõzte a dallasiakat. A vereség ellenére Lieberman nem volt csalódott a lefújás után.


„Minden mérkõzésünk ilyen lesz. Újdonság, kuriózum… A srácok szerencsére tisztában vannak vele, hogy a találkozók nem rólam szólnak, hanem róluk. A nyitó meccsünkön a vesztünket a második negyed okozta. Nyolc vagy kilenc labdát adtunk el. Addig kezünkben volt az irányítás, aztán Richard Roby elkapta fonalat és dobott 31 pontot. A csapatom fantasztikus volt. Ha most benézünk az öltözõbe, láthatjuk, hogy mindenkit megviselt a vereség. Ez azt mutatja, úgy érezték, meg kellett volna nyerniük a meccset. Azt hiszem, jó úton járunk!”
– mondta Lieberman.

Hirdetés