Hirdetés
Archivum

Veszélyben a Ros Casares Valencia jövõje:

:

Hirdetés

A Salamanca en Directo portál értesülései szerint a Ros Casares Valancia együttesének mûködését nem tudja tovább finanszírozni a tulajdonos Germán Ros.

A salamancai portál a rövid cikkében arról számol be, hogy a klub a jövõ évre szerzõdéssel rendelkezõ játékosai, Silvia Domínguez, Eshaya Murphy, Jana Vesela, Sancho Lyttle, Laia Palau és a holtszezonban a Salamancától visszacsábított Erika de Souza felé jelezte, hogy szabadon eligazolhatnak.

A csapat problémái abból erednek, hogy az építõiparban mozgó tulajdonos Germán Ros a gazdasági válság közepette már nem tudja finanszírozni a klub mûködését. Ros cégei, köztük a valenciai nõi csapatot mûködtetõ gazdasági társaság, Spanyolországban nem jutnak hitelhez és több ellen az õket eddig finanszírozó Banco CAM végrehajtást kezdeményezett.
 

A salamancai lap arról ír, hogy a klub vezetõi most új partnereket keresnek és ha egy szerényebb költségvetésû csapattal is, de szeretnék életben tartani a nagy hagyományokkal rendelkezõ valenciai nõi kosárlabdázást.

A lapértesüléseket a Ros Casares Valencia egyelõre nem kommentálta.

Hirdetés