Hirdetés
Archivum

Veszélyben Danielle Page soproni szereplése:

:

Hirdetés

Az UNIQA Sopron a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a múlt héten megérkezõ légiósai közül Danielle Page nem ment át az ilyenkor kötelezõ orvosi vizsgálatokon. Az olimpiai bronzérmes játékos Belgrádba utazott, ahol a szerb válogatott orvosa is megvizsgálja. A játékossal kapcsolatban szeptember 30-ig kell döntenie a soproni klubnak. Részletek az alábbi közleményben.

Forrás: UNIQA Sopron

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy három játékosunk is megérkezett és megkezdtük a lányok tüzetes orvosi vizsgálatát. Yvonne Turner és Binta Drammeh esetében ez a procedúra le is zárult. Klubunk hitelesítette a játékosokat, azok szerzõdése életbe is lépett. A kedden kezdõdõ schiói tornán már csapatunk rendelkezésére állnak.

Danielle Page esetében azonban sajnos nem mondható mindez el.

A játékos által elõzetesen jelzett sérülés, amely a riói szereplését végigkísérte, klubunk által is megerõsítést nyert. Danielle a mai napon Belgrád felé veszi az irányt, ahol a szerb válogatott orvosi stábja is vizsgálatnak veti alá.

A játékossal kapcsolatos döntés meghozatalára klubunknak szeptember 30-ig, a játékossal kötött szerzõdés kezdetéig van lehetõsége.

Rendkívül nehéz helyzetben vagyunk, hiszen Danielle a szabályok értelmében európai légiósnak minõsül és pótlása jelenleg szinte lehetetlennek tûnik.

Hirdetés