Hirdetés
Archivum

Vezet a Salamanca a spanyol elõdöntõben:

:

Hirdetés

Hatalmas csatában 6 ponttal verte a Salamanca a Rivas Ecopolis együttesét a Spanyol Bajnokság elõdöntõjének elsõ mérkõzésén.

Miközben Valenciában a legjobb hispán együttes a Ros Casares Valencia az EuroLiga gyõzelemért hajt, szombaton este Salamancában megkezdõdött az elõdöntõ a Spanyol Bajnokságban. A szombaton kezdõdõ párharcban két EuroLiga együttes a Salamanca és a Rivas Ecopolis mérte össze erejét.

A csapatok szinte az egész találkozón fej-fej mellett haladtak. A két magyart foglalkoztató Rivas Ecopolis azt az arcát mutatta, amivel az õsszel végig verték az EuroLiga mezõnyét. Ezzel szemben a Salamanca sokat hibázott, ráadásul a két erõsségük, a palánk alatt domináló Le´Coe Willingham és Sancho Lyttle hamar faultproblémákkal küzdöttek.

A negyedik negyednek 46-42-es állás mellett mentek a csapatok. A végjátékban a nagyobb variációs lehetõségekkel rendelkezõ Salamanca végül felõrölte ellenfelét és 65-59-re megnyerte a találkozót.

A magyarok közül Ujhelyi Petra közel 14 percet játszott, ez idõ alatt 7 pont és 4 lepattanó került a neve mellé, míg Császár Andrea csak fél percet kapott.

A Salamanca legjobbjai Le´Coe Willingham és Alba Torrens voltak, 14 és 12 ponttal járultak hozzá csapatuk sikeréhez.

Eredmény

PERFUMERIAS AVENIDA  – RIVAS ECOPOLIS  65 – 59

Hirdetés