Hirdetés
Archivum

Vickie Johnson edzõként tér vissza a WNBA-be:

:

Hirdetés

Szerdán közleményben jelentette a San Antonio Silver Stars együttese, hogy az elõttünk álló szezonban Dan Hughes vezetõedzõ szakmai stábjában helyet kapott a klub egykori játékosa Vickie Johnson.


„Nagyon örülünk, hogy újra a Silver Stars családjában köszönhetjük Vickie-t. Számomra mindig külön öröm, ha egykori nagyszerû játékosok kiváló edzõkké válnak. Vickie remek erõsítés csapatunknak.” –
ezekkel a szavakkal mutatta be új segítõjét Dan Hughes.

Az egykoron a pécsi csapatnál is megfordult Vickie Johnson a WNBA legtöbb találkozón szerepelt játékosa. Hosszú pályafutása alatt 1997 és 2009 között 410 mérkõzésen lépett pályára és összesen 12435 percet játszott, ami szintén rekordnak számít. Johnson 2009-ben a san antonio-i együttesbõl vonult vissza a WNBA-tõl, de profi pályafutásával nem hagyott fel. Jelenleg is a Török Bajnokságban a Panküp Kayseri ªeker alakulatában szerepel, ahol az alapszakaszban 9,3 pontot átlagolt.

A San Antonio Silver Stars gárdájához kapcsolódó hír, hogy a héten szerzõdtették a sérülés miatt a tavalyi szezont kihagyó Kelly Mazzantét.
 

Hirdetés