Hirdetés
Hirdetés
Magyarország

Videó ajánló: Aho Nina a válogatott csapatkapitányi posztjáról:

:

Hirdetés

A magyar válogatott májusi összetartásán Aho Nina, az Aluinvent DVTK játékosa töltötte be a csapatkapitányi posztot. A DVTK TV erről készített egy riportot a játékossal.

Mindenkinek nagy álma, hogy ilyen megtisztelő feladatot kaphasson.

– mondta Aho Nina a DVTK TV-nek, majd így folytatta: “Nagyon igyekszem elérni azt a minőségi munkát, amit az előttem lévők, Raksányi Kriszti és Dubei Debi is meg tudtak csinálni. Fiatalok vagyunk, de úgy gondolom, hogy lelkes a banda és szeretném őket jól vezényelni.”

Az Aluinvent DVTK játékosa a feladatairól is beszélt. “A stáb és a csapat közötti kommunikáció is az én feladatom. Az, hogy ki mennyire fáradt, hogy érezzük magunkat, mi lenne jobb a csapatnak. Kisebb logisztikai feladatok is vannak, hogy ki megy kondizni, mikor dob. Nekem kell lennie annak, akinek mindig energiája van, buzdítja a többieket és mindig pozitív, viszi előre a csapatot.” – összegzett Aho Nina, aki a célokat így foglalta össze:

“A következő kvalifikációs tornán maximálisan az a cél, hogy az Európa-bajnokságra ki tudjunk jutni. Fejlődni szeretnénk egyénileg és csapatszinten is. Olyan csapatot tudjunk összerakni, amelyik ott lesz a következő Európa-bajnokságon.”

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés