Hirdetés
Magyarország

Videó ajánló: Studer Ágnes az Európa Kupáról és a válogatottról:

:

Hirdetés

A DIGI Sport Studer Ágnessel, az Atomerőmű KSC Szekszárd és a magyar válogatott irányítójával készített interjút.

Múlt héten az Európa Kupa A-csooprtjának győri buborékjában az Atomerőmű KSC Szekszárd veretlenül végzett az élen. Remek teljesítményüknek köszönhetően a szekszárdiak az összesített tabella 4. helyét szerezték meg és ennek megfelelően a rájátszás első körére a francia Saint Amand Hainaut Basket csapatát kapták ellenfélnek.

A DIGI Sport riportjában Studer Ágnes is hangsúlyozta, hogy nagyon jól fel lettek készítve fizikálisan a buborékos tornára. “Már az első két meccsen is láttam a csapaton, hogy most nagyon jó formában, nagyon ritmusban vagyunk. Ilyen jól még soha nem játszottunk előtte a bajnokságban.” – idézte fel a győri tornát a kiváló irányító, akit a válogatottról is kérdeztek.

“Mindenképpen úgy szeretnénk menni Szlovákiába, hogy nyerni szeretnénk. Több esélyük nincs. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nyerjünk és a többi már nem rajtunk fog múlni. Szeretnénk az addig hátralévő másfél-két hetet kihasználni.” – mondta Studer Ágnes, aki Székely Norbert szövetségi kapitányhoz hasonlóan ezt a csapatot erősebbnek érzi a novemberi amszterdami mérkőzésre utazó magyar válogatottnál.

“Látom a bajnokságban, hogy vannak játékosok, akik nagyon jó formában vannak. Határ Betti is ott lesz a csapatban, ahogy Zele Dorina és én is. A hangulat mindig nagyon jó és lesz elég idő a felkészülésre. Úgy érzem, hogy van elég erő a csapatban a győzelemhez. Rossz volt, hogy itthonról kellett nézni az amszterdami meccset. Az utolsó pillanatig vártam az eredményt, hogy mehetek-e a tornára. Most még tízszer annyit bele fogok tenni, hogy nyerjünk.” – tette hozzá.

A teljes beszélgetés megtekinthető az alábbiakban:

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés