Hirdetés
Utánpótlás

Videó: épül Kecskeméten a Bányai Júlia Gimnázium sportcsarnoka:

:

Hirdetés

Korábban beszámoltunk arról, hogy Kecskeméten a Bányai Júlia Gimnázium új sportcsarnokának előkészülteit megtekintette Ivkovicné Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója és Bodnár Péter, a Magyar Kosárlabda Szövetség főtitkára.

A 430 millió forintos beruházás során egy 841 négyzetméter alapterületű, 661 négyzetméter sportpadló felülettel, 2 öltözővel, 2 szertárral és egyéb helyiségekkel rendelkező sportcsarnok épül. A Kecskeméti Televízió készített egy összeállítást a munkálatokról. Az átadási folyamat decemberben indul és ha minden a tervek szerint alakul, januárban már birtokba is vehetik az csarnokot.

Minden sportfejlesztési pályázatunknál a kosárlabda akadémia arra törekszik, hogy ne csak a sportolók, a kosárlabdázók, hanem a diákok, a fiatalok és Kecskemét lakosai is élvezzék ennek a kiváló körülményeit. Ezért is született a Bányai Júlia Gimnázium Sportcsarnokának ötlete

– nyilatkozta Ivkovicné Béres Tímea, a Mercedes-Benz Gyár Nemzeti Kosárlabda Akadémia szakmai igazgatója a Kecskeméti Televíziónak.

A teljes riport megtekinthető az alábbiakban:

Hirdetés