Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a BEAC – Győr összecsapást követően:

:

Hirdetés

A 18. fordulóban az ELTE-BEAC Újbuda 70-68-ra legyőzte az UNI-Győr – MÉLY-ÚT gárdáját. A főszereplők értékelése a kosarsport.hu segítségével.

ELTE-BEAC Újbuda – UNI Győr – MÉLY-ÚT 70-68 (22-27, 21-7, 18-23, 9-11)

Beszámoló, statisztika ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Ezek a nagy téttel bíró mérkőzések mindig ilyenek, mindkét csapatnak kellett nagyon a győzelem, így csak az első játékrész hozott szép kosárlabdát, utána birkóztunk rendesen. Megérdemeltük a győzelmet, de a győriek is megérdemelték volna. De a Hegylakóban is csak egy maradhat, ma mi vagyunk a hegylakók, ezt ki is használjuk és reméljük, jó sokáig tart. A holnap már egy új nap, akkor már erre nem gondolhatunk – de ma, azt hiszem, az utcára nyílik a kocsmaajtó.

Merim Mehmedovic (vezetőedző, UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Meglepett minket a BEAC harmadik légiósa. Nem játszottunk jól, de küzdöttünk végig, ugyanakkor folyamatosan küzdünk azzal, hogy nem dobjuk be a helyzeteinket. A végjátékban hat támadást védtünk ki, időt is kértem, de a saját hat támadásunk egyikéből sem tudtunk pontot dobni. Ezzel el is veszítettük ezt a meccset.

Fogg Abigail (ELTE-BEAC Újbuda): Rettentően boldogok vagyunk és nagyon büszke vagyok az egész csapatra, mert a lányok rengeteget dolgoznak minden nap és végre beért ez a sok munka.

Török Ágnes (UNI-Győr – MÉLY-ÚT): Úgy érzem, a lélektani előny végig a BEAC-nál volt, mi nagyon sok hibát vétettünk az egész mérkőzésen, védekezésben és támadásban egyaránt. Későn érkeztünk meg a meccsre, és nem tudtuk a végjátékban sem a magunk javára fordítani a meccset.

Fotó: ELTE-BEAC Újbuda/Práger Péter 

Hirdetés