Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a BEAC-PEAC mérkőzés után:

:

Fotó: Girgász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés

Kedden egy mérkőzést rendeztek a hazai élvonalban. Ezen az ELTE-BEAC Újbuda 74-45-re győzte le az NKA Universitas PEAC gárdáját.

ELTE BEAC Újbuda – NKA Universitas PEAC 74-45 (21-13, 20-12, 18-10, 15-10)

Beszámoló ITT

Balogh Judit (vezetőedző, ELTE-BEAC Újbuda): Kiszakadt a fék a BEAC vonatból, ami nagyon-nagyon jó. Iszonyú jó ez a száguldás, és nem is akarunk lelassítani. Most már pozitív a mérlegünk, több a győzelmünk, mint a vereségünk, és nem a Play Outban vagyunk – ez pedig nem fordult elő velünk az elmúlt években. Csak fék nélkül!

Csirke Ferenc (vezetőedző, NKA Universitas PEAC): Gratulálok a BEAC-nak, abszolút megérdemelt a sikerük. Jöhetnék a statisztikával, de értelmetlen. Azt láttam, hogy egy friss csapat játszott egy abszolút fásulttal. Látszanak a problémák, a legfontosabb, hogy edzenünk kéne. Nagyon keveset tudtunk az utóbbi időben edzeni és ez ide vezet. Amikor egy ilyen jó csapat lendületet kap, nagyon nehéz visszakapaszkodni. Dolgozni kell, vasárnap fontos rangadó vár ránk Diósgyőrben, úgyhogy össze kell szedni magunkat. Ritmustalanok voltunk, rossz döntéseket hoztunk. Tisztában vagyok a problémáinkkal, így szemrehányást sem tudok tenni a lányoknak, dolgozunk tovább és megpróbálunk kijönni ebből a mérkőzésből.

Shequila Joseph (ELTE-BEAC Újbuda): Csapatként játszottunk ma, nagyon akartunk! Nem volt karácsonyi szünetünk, így volt időnk arra, hogy csapatként építkezzünk. Erős ellenféllel találkoztunk, és ellenük tudtunk győzelmet aratni.

Kiss Virág (NKA Universitas PEAC): Először is gratulálok én is a BEAC-nak, az összes hibánkat kihasználták. Eddig minden mérkőzésen, ahol rosszul kezdtük, kiemeltük utána, hogy vissza tudtunk kapaszkodni. Most ez nem sikerült, és úgy tűnik, minden eddigi ilyen mérkőzés most ütközött ki. Úgy gondolom, ez kellő pofon volt a diósgyőri mérkőzés előtt. Mindannyiunknak el kell gondolkodni azon, hogy milyen hibákat vétettünk ma. Biztos vagyok benne, hogy ez most mindenkinek egy nagyon fájó pont, megyünk tovább és tanulunk ebből a mérkőzésből is.

 

Hirdetés