Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a Csata-PINKK play-out találkozót követően:

:

Fotó: Szilágyi Dénes / Ludovika-Csata

Hirdetés

Pénteken a bajnoki negyeddöntők második felvonása mellett az alsóházi rájátszás is elrajtolt. A kosarsport.hu segítségével gyűjtöttük csokorba, hogy a Ludovika Csata – PINKK Pécsi 424 találkozót követően miként értékeltek a főszereplők.

Ludovika Csata – PINKK Pécsi 424 87-55 (19-13, 26-13, 21-18, 21-11)

Tursics Krisztián (vezetőedző, Ludovika Csata): Örülök, hogy mind a kilenc hadra fogható játékosom hozzá tudott tenni a játékunkhoz. Annak pedig különösen, hogy három fiatalunk is jól teljesített. Látszik, hogy szépen fejlődnek. Annak már kevésbé örülök, ahogy a harmadik negyed kezdődött. Zsinórban kaptuk a triplákat és nem tudtuk kontrollálni a fordulás utáni játékrészt. A szerdai és a szombati mérkőzésen ilyen abszolút nem fog beleférni. Két újabb hazai találkozóval folytatjuk, amiket szeretnénk megnyerni.

Kovács Dénes (vezetőedző, PINKK Pécsi 424): A Csata sok balszerencse okán nem került a rájátszásba és nem az alsóházra készült, emiatt felszabadult játékra szerettünk volna előrukkolni. Ez jórészt sikerült, és a mérkőzés bizonyos periódusaiban egészen vállalható kosárlabda csapat képét mutattuk. Bár sok lepattanót engedtünk, de mi is sokat szedtünk, és egy-két nagy leolvadás kivételével elégedett vagyok magunkkal. Ez egy jó alap lehet, hogy a következő találkozókon, hasonlóan könnyed játékkal, akár győzelmet vagy győzelmeket szerezzünk.

Toman Dóra (vezetőedző, Ludovika Csata): Örülök a győzelemnek. A harmadik negyed elejét leszámítva kontrolláltuk a mérkőzést, ott rosszul sikerült a védekezés és sok hármast kaptunk. Ezen kívül viszont összeszedetten játszottunk.

Vincze Nikolett (PINKK Pécsi 424): Egész jól kezdtük a mérkőzést, de utána hullámzó volt a játékunk, ezért nem tudtunk szorosabb eredményt elérni. Tudjuk a hibáinkat, amiket szeretnénk kijavítani, és szerdán megszerezni az első győzelmet.

Hirdetés