Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a döntő második mérkőzése után:

:

Fotó: hunbasket.hu

Hirdetés

Szerdán este a bajnoki döntő második mérkőzésén a Sopron Basket 66-62-re legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárdot. Nézzük, hogy a főszereplők miként értékeltek.

Atomerőmű KSC Szekszárd – Sopron Basket 62 – 66 (15-13, 16-21, 17-17, 14-15)

Beszámoló ITT

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): “Úgy érzem, már megint szenzációsan játszottunk, és megmutattuk, hogy van helyünk ebben a párharcban. Nagyon büszke vagyok a csapatomra, ahol tizenéves lányok pattogtatnak Európa legjobbjai ellen. Sajnos legjobbjaink folyamatos faultproblémával küzdöttek, ami megkötötte a rotációs lehetőségeinket. Gratulálok a Sopronnak, hiszen megérdemelten nyertek – de mi továbbra sem teszünk le arról, hogy megpróbáljuk megfordítani ezt a csatát. Sajnos Határ sérülése beárnyékolta a mérkőzés végét, és a soproni játékosok is nekem ugrottak – remélem Betti hamar felépül.”

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): “A Szekszárd nagyon keményen játszott ma, de mi jobban össze tudtuk szedni a játékunkat, jobban koncentráltunk az előző meccshez képest. Folytatjuk a hibáink kielemzését és javítását. Nagyon remélem, hogy Határ sérülése nem súlyos, illetve hogy nem valamilyen sportszerűtlen, sunyi mozdulat következménye.”

Cyesha Goree (Atomerőmű KSC Szekszárd): “Ma is megmutattuk, hogy partiban tudunk lenni ezzel a nagyon erős Sopronnal. Ha mindenki még egy kicsit bead a közösbe, az apró hibákat pedig kijavítjuk, van még keresnivalónk ebben a párharcban. Bettinek minden jót kívánok, és remélem hamar felépül – soha nem jó látni, ha valaki megsérül.”

Gabby Williams (Sopron Basket): “Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz Szekszárdon, ezért örülök hogy be tudtuk húzni a győzelmet. Szeretném, ha a következő mérkőzés Sopronban az utolsó lenne, és egy kicsit tisztább lenne a játék.”

Hirdetés