Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a Magyar Kupa bronzmeccse után:

:

Hirdetés

A 2021-es Killik László Női K&H Magyar Kupa bronzmérkőzésén az Atomerőmű KSC Szekszárd 70-64-re legyőzte a PEAC-Pécs csapatát. Nyilatkozatcsokor a hunbasket.hu segítségével.

PEAC-Pécs – Atomerőmű KSC Szekszárd 64-70 (14-18, 15-19, 19-12, 16-21)

Csirke Ferenc (vezetőedző, PEAC-Pécs): Büszke vagyok a csapatomra. Öt nap alatt három olyan mérkőzést játszottunk, amelyeket kitehetünk az ablakba, sajnos az érmet pont nem… A Szekszárd sok támadólepattanót szedett, de abból csak nyolc pontot dobott, tehát erre nem foghatjuk a vereséget. Körülbelül ötször támadhattunk egypontos hátrányban, ilyenkor kimaradtak az üres dobásaink, míg a túloldalon rendre betalált ellenfelünk. Mi is fáradtak voltunk, Kiss Virág csípősérüléssel bajlódik, de nem akarunk kifogásokat keresni. A lányoknak azt mondtam, most két napig nem nézhetnek kosárlabdát.

Zseljko Djokics (vezetőedző, Atomerőmű KSC Szekszárd): Biztos hasznos lesz, ami itt, a Magyar Kupában történt velünk. Nagyon boldog vagyok a bronzérem miatt, mert korábban még sosem lettem harmadik az MK-ban. Elismerésem a játékvezetőknek, akik hiba nélkül fújták le az egylabdás meccseket is. Fáradtak voltunk ezen a napon, a Sopron elleni mérkőzés sok érzelmet váltott ki belőlünk, mert álmodtunk a döntőről és a kupagyőzelemről, mint mindig. A PEAC-nál remekelt Sánta Petra és Wentzel Nóra, a mi oldalunkon meg kell dicsérnem Zele Dorinát, aki sérülten is visszaállt a harmadik negyedben és lendületet adott.

Wentzel Nóra (PEAC-Pécs): Büszke vagyok a csapatra, mert többször vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, viszont nagyon csalódott vagyok, hogy nem sikerült érmet nyerni. Ez betudható a tapasztalatlanságnak, viszont a bajnokságra való építkezés szempontjából nagyon hasznos napokon vagyunk túl.

Theodoreán Alexandra (Atomerőmű KSC Szekszárd): Gratulálni szeretnék a PEAC-nak, mert egy végletekig kiélezett csata volt. Nagyon kemény mérkőzés volt, nüanszokon múlt a bronzérem sorsa. Helyén volt a szívünk, és egy vereség után is fel tudtunk állni. Most egy kis pihenő jön, hosszú menetelés volt.

Fotó: Girgász Péter

 

Hirdetés