Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a PEAC – Landes találkozó után:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs 75-62-re alulmaradt hazai pályán a Basket Landes gárdájával szemben. Nézzük, hogy a főszereplők miként látták az összecsapást.

PEAC-Pécs – Basket Landes 62-75 (24-17, 10-23, 10-14, 18-21)

Beszámoló, statisztika ITT

Cierra Bravard (PEAC-Pécs): Az ellenfél kifejezetten jól játszott, több kosarat szereztek, ezért nyertek. Fontos meccs volt ez számunkra, mert az utóbbi időben sok problémával küszködtünk. Az eredménnyel nem vagyok elégedett, de a játékunkkal maximálisan.

Fotó: FIBA.Basketball

Meszlényi Róbert (vezetőedző, PEAC-Pécs): Először is, gratulálok az ellenfélnek, nagyon jó csapat, megérdemelt győzelmet aratott. Ahogy Cierra is említette, sok gonddal küszködünk, és szerettünk volna ezen a meccsen elindulni felfelé. Úgy gondolom, hogy ez sikerült is.

Aby Gaye (Basket Landes): Nagyon örülök a győzelemnek, ezzel a céllal érkeztünk ide. De most már előre tekintek, és megpróbálunk tovább javulni.

Julie Barennes (vezetőedző, Basket Landes): Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, nem találtuk a ritmusunkat, de a második negyedben csak tíz pontot engedélyeztünk az ellenfelünknek, a megszilárdult védekezésünknek köszönhetően. Ez kitartott a végéig, és fontos győzelmet arattunk, aminek nagyon örülök.

Forrás: PEAC-Pécs hivatalos honlap

Hirdetés