Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a Sopron Basket kurszki sikere után:

:

Hirdetés

Szerdán az Euroliga 12. fordulójában a Sopron Basket fantasztikus harmadik negyeddel 77-73-as győzelmet aratott a Dynamo Kurszk otthonában. Az alábbiakban az Euroliga összeállításának segítségével láthatjuk, hogyan alakultak a találkozó főbb pillanatai, illetve, hogy a soproniak szakvezetője, Gáspár Dávid, illetve a csapat szerb klasszisa, Jelena Brooks miként értékelték a mérkőzést.

Dynamo Kurszk – Sopron Basket 73-76 (19-15, 25-14, 12-27, 17-21)

Beszámoló ITT

Gáspár Dávid (vezetőedző, Sopron Basket): Nagyon boldog vagyok! A mérkõzés két ellentétes félidõt hozott. Az elsõben nem követtük a megbeszélteket, és sok olyan dologgal foglalkoztunk, ami elvitte a fókuszunkat. A szünet után már a stratégiát követve, okosan kosárlabdáztunk. A Kurszk remek csapat, nagy kihívás volt ellenük játszani. Gratulálok nekik is a teljesítményükhöz, de nagyon boldog vagyok, hogy fel tudtunk állni az elmúlt idõszak problémáiból, amikkel szerte Európában mások is küzdenek. Most rendkívül boldogok vagyunk!

Jelena Brooks (Sopron Basket): Elképesztõ gyõzelmet arattunk! Gyengén kezdtünk, sok hibával kosárlabdázva az elsõ félidõben. A szünet után nagy energiákat mozgósítottunk, és ez eredményezte a gyõzelmet.

Fotó: FIBA.Basketball

Az Euroliga találkozó legjobb soproni teljesítményét ezúttal Határ Bernadett nyújtotta, aki majdnem 24 perc játékidő alatt 14 pontot szerzett – 66.7%-os dobóteljesítménnyel – illetve 8 lepattanót és 3 blokkot is jegyzett fel neve mellé. A WNBA-ben is szereplő magyar válogatott centerklasszis pár mozdulásáról a soproni klub videós összeállítást készített, ami hivatalos Facebook oldalukon tekinthető meg.

Hirdetés