Hirdetés
Magyarország

Villámértékelések a Sopron franciaországi győzelme után:

:

Hirdetés

A Sopron Basket bravúros 66-53-as győzelmet aratott a Lattes Montpellier otthonában a női kosárlabda Euroligában. Villámértékelések a franciaországi siker után.

Gáspár Dávid vezetőedző a klub honlapjának nyilatkozva elsősorban a védekezést emelte ki. “Most már elszállt az izgatottság! Nagyon örülünk, hogy sikerült győzelemmel indítanunk az Euroliga szezont. Gratulálok a lányoknak, nagyon szépen betartották az eltervezett játékot. Nagyon szépen védekeztünk, zártunk ki és ez kulcsfontosságú volt, ahhoz, hogy ezen a nehéz pályán sikerüljön győzedelmeskedni. Megyünk tovább, nincs idő örülni, a következő kihívás itt van a nyakunkon. Dolgozunk tovább, nyomjuk keményen a szezont!” – idézi a vezetőedző szavait a Sopron Basket honlap.

Jelena Brooks 35 és fél perc alatt 16 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát ért el. “Nagyon boldog vagyok, hogy megnyertük az első meccset! Tudtuk, hogy itt, Franciaországban nagyon nehéz lesz. Az elmúlt két hétben mindent megtettünk, hogy úgy játszunk ellenük, ahogy az ma látható volt. Örülök, hogy 40 percig koncentráltak tudtunk maradni, ahogy azt az edzőnk kérte. Gratulálok a csapattársaimnak, hogy ilyen mérkőzéssel kezdtük meg az Euroligát!” – nyilatkozta a klub honlapjának a klasszis játékos.

Fotó: FIBA.Basketball

Hirdetés
Hirdetés